Sinterklaascadeaus beschikbaar

In de maand december is er in veel gezinnen meer dan anders aandacht voor kinderen. Het is natuurlijk leuk als alle kinderen met Sinterklaas of Kerst een cadeautje kunnen krijgen, maar dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vergelijkbaar met voorgaande jaren hebben mensen van Buurtvrij/ Wijkinloophuis Kerckebosch daarom (2ehands) speelgoed verzameld, dat er nog goed uitziet. Ouders die het niet zo breed hebben, kunnen op donderdagavond 29 november een of meerdere cadeaus voor hun kind(eren) ophalen. Er is speelgoed voor kinderen tot 10 jaar. Tijdens deze dag is er alleen uitgifte van cadeaus. Mocht je op 29 november verhinderd zijn, dan kun je de cadeaus in overleg ook op een andere manier verkrijgen.

Als je hiervoor in aanmerking wilt komen, geef je dan zo spoedig mogelijk op bij Marieke via marieke@buurtvrij.nl of via telefoonnummer 030-6971106 (Wijkinloophuis). Je ontvangt daarna meer informatie over hoe laat en waar je de cadeaus kunt ophalen.

Voor de lezers die graag financieel bij willen dragen aan deze actie: de sinterklaascommissie heeft online de “Buurtvrij Sinterklaasactie 2018” gelanceerd. Via deze link kan er geld gedoneerd worden. Van deze opbrengst worden er nieuwe cadeaus gekocht voor de kinderen. De eventuele meeropbrengst wordt gedoneerd aan de Voedselbank.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie